Инж. Росен Тодоров: 0888 455 770; Георги Анастасов: 0888 942 554; info@technoalp.com

Ремонт и боядисване на заводски комини

Ремонт и боядисване на заводски комини
Заводски комин с монтирано сигнално осветленеи от алпинисти на Техноалп

Боядисването на комини е работа, която винаги е свързана с голяма височина. Това боядисване е възможно само с професионални алпинисти, с които разполагаме ние от Техноалп.

Съществуват няколко типа конструкции на заводските комини – стоманени, железобетонни и комини от тухлена зидария. Последният вид се среща при по-старите промишлени предприятия. Независимо обаче от вида на комините те, те непрекъснато са подложени на влиянието на външните фактори и с времето започват да се рушат. Най-важното условие, за да се запазят от ерозия и корозия е тяхното боядисване. Изборът на правилната боя е от огромно значение за качеството на услугата. Ние от Техноалп работим с лаково-бояджийски продукти на световно признати производители и доказали се български такива.

Индycтpиaлнитe ĸoмини ca конструкции c много гoлямa виcoчинa. Te мoгaт дa се превърнат в опасност зa авиацията. Затова е необходимо тяхното маркиране по точно определен начин, за да могат те добре да се виждат, дори при лоши метеорологични условия.

Доверете се на нашия опит и качество при боядисване на комини. Алпинистите от Техноалп са професионалисти в тази област, използват най-добрите технологии и материали.

Галерия:

Други услуги: