Инж. Росен Тодоров: 0888 455 770; Георги Анастасов: 0888 942 554; info@technoalp.com

Боядисване на метални покриви и конструкции

Боядисване на метални покриви и конструкции

Боядисването на метални покриви и конструкции се извършва със специални бои и лакове за метал. Боядисването се прави за защита на всякакви метални покриви, водосточни тръби, улуци, метални навеси и други метални конструкции.

Боите за метал, предложени и ползвани от Техноалп ООД, София, притежават добра покривна способност и светлинна устойчивост, имат отлична устойчивост на вода и атмосферни влияния. Освен с голямата си трайност, те се отличават и с висока еластичност, която не се променя с времето. В случаите с боядисването на метални покриви и конструкции това е много важно, защото те имат линейно разширяване под въздействието на температурните промени.

Вододисперсионните бои за метал са с широк спектър на приложение. Те са просто незаменими за боядисване на различни взривоопасни и пожароопасни обекти – хангари, огради, врати, товарни автомобили и мотриси.

Боядисването не само защитава металните конструкции от пагубното въздействие на слънчевите лъчи, влагата, промишлените замърсявания, но им придава приятен красив вид.

Галерия:

Други услуги: